HH - Friskvård För Framtiden

Blekinge län

Information

HH - Friskvård För Framtiden är ett av många verksamheter som finns i Olofström. Det är nämligen den kommunen som HH - Friskvård För Framtiden finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HH - Friskvård För Framtiden är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-10-02.

HH - Friskvård För Framtiden som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2004-03-22. Men sedan 2003-10-02 så har HH - Friskvård För Framtiden varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HH - Friskvård För Framtiden så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0454-49198.

Olofström arbetar för att verksamheter som HH - Friskvård För Framtiden ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HH - Friskvård För Framtiden. Det finns flera verksamheter i Blekinge län.

Friskvårdskonsult, föreläsningar, kurser, motionsaktiviteter, massage och livsstilsprofiler inom ämnen som livsstilsföränd- ringar, stresshantering, kost, motion och motivation.

Firmatecknare för HH - Friskvård För Framtiden är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HH - Friskvård För Framtiden och det är följande personer, Westberg Larsson, Pia Elisabeth som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för HH - Friskvård För Framtiden är 660906-XXXX.