Månssons Resor

Blekinge län

Information

330120-XXXX är organisationsnummer för bolaget Månssons Resor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Månssons Resor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Olofström som är den kommunen som Månssons Resor finns i.

Månssons Resor har varit registrerat sedan 1989-09-25 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1990-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Månssons Resor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Månssons Resor är och det finns flera bolag i Olofström som också är .

Firmatecknare för Månssons Resor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Månssons Resor så kan ni göra det på telefon genom 0454-770268 eller genom brev på följande adress:

Researrangör för föreningar, klubbar, handikappade, firmor med flera. Lägga upp resor med program, boka, genomföra och administrera resor, guida och föreläsa.

Det finns olika personer som har en koppling med Månssons Resor och det är Månsson, Sven Gunnar som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,