Qoalla Energi i Balans

Blekinge län

Information

Qoalla Energi i Balans är ett företag som finns i Olofström. I Qoalla Energi i Balans finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Eva Olly Marianne som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Qoalla Energi i Balans så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Qoalla Energi i Balans på telefon 063-38155.

Friskvård och alternativ medicin (hälsoprofilsbedömningar, uppläggning av friskvård för anställda, väg-ledning och praktisk friskvård, föreläsningar, medicins QiGong, massage, healing, kurser, rådgivning och närbesläktad verksamhet). Försäljning av produkter inom friskvård t.ex. alovera produkter, hälsoteer och försäljning av egna alster inom skapande t.ex. akvareller.

Idag är Qoalla Energi i Balans av bolagstypen Enskild firma.

Qoalla Energi i Balans är ett av många företag som finns i Blekinge län och Olofström arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Qoalla Energi i Balans innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-06 och Qoalla Energi i Balans är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Qoalla Energi i Balans så är det följande:

Qoalla Energi i Balans har 550810-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.