Lena & Anders Camping & Restaurang AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Olofström och Lena & Anders Camping & Restaurang AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lena & Anders Camping & Restaurang AB är ett av dem. Statusen för Lena & Anders Camping & Restaurang AB är att Bolaget är aktivt.

Lena & Anders Camping & Restaurang AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-20. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Olofström där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lena & Anders Camping & Restaurang AB ska trivas.

Lena & Anders Camping & Restaurang AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-03. I Olofström så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva camping, butik- och kiosk, rumsuthyrning och restaurang och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lena & Anders Camping & Restaurang AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-03.

Idag är Lena & Anders Camping & Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Olofström.

Vill man komma i kontakt med Lena & Anders Camping & Restaurang AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0454-40230.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lena & Anders Camping & Restaurang AB är Mattsson, Rolf Anders Ingmar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lena Ann-Kristin som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor, .

Lena & Anders Camping & Restaurang AB har 556618-2571 som sitt organisationsnummer.