RBA Present & Design AB

Blekinge län

Information

RBA Present & Design AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Olofström som är den kommunen där RBA Present & Design AB finns. I Olofström så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. RBA Present & Design AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket RBA Present & Design AB har haft sedan 2005-12-15. RBA Present & Design AB har funnits sedan och 2005-12-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till RBA Present & Design AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Ringv. 147, 293 40, Olofström men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0454-99365.

Olofström arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är RBA Present & Design AB Privat, ej börsnoterat.

RBA Present & Design AB har idag 556677-5986 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för RBA Present & Design AB

Bolaget ska bedriva handel med samt import och export av presentartiklar och heminredning, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I RBA Present & Design AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, Rune Peter Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Algmo Axelsson, Bodil Marianne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Ewert Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .